יום חמישי, 6 באוגוסט 2009

ברוקודה בטיגון מיוחד

מה צריך?:
ברקודה במשקל של מעל 800 גרם כדי שיצא עסיסי
לציפוי: קמח לבן סומסום זעטר שום כתוש טרי קימל טחון פלפל שחור מלח ביצה טרופהה
הכנה:
מראש מנקים את הדג ופורסים אותו לפרוסות בעובי 4-5 סמ משרים אותו במעט מיץ לימון ושמן זית במקרר כשעה
טורפים את הביצה עם התבלינים מערבבים את הקמח עם הזעטר והסומסום
מחממים מחבת לחום בינוני גבוה טובלים את הפרוסות בביצה ואחר כך בקמח
וישר למחבת מטגנים עד שמזהיב לא יותר מזה! מוציאים מספיגים על נייר סופג
מעבירים לקערת הגשה יפה וקוצצים מעל מעט כוסברה טריה מגישים עם פרוסות לימון
וסלט טבולה קצוץ דק הכי טוב לקחת גם לחם קווקאזי או גרוזיני ליד
אפשר להגיש עם עראק וקרח או כל משקה אניס אחר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה