skip to main
|
skip to sidebar
דפים
דף הבית
מי אני
רטבים מיוחדים לדגים
מהות הבישול הים תיכוני
לצד מנות הדגים
לחמים ומאפים
הדגים שאנו אוכלים
מי אני
אייל ארווץ
נולד בנתניה 1966
דור 17 מצד אבא מאז גירוש ספרד ( ס"ט )
נשוי ואב לשלושה
הגר אסף ואלמוג
תחביב עיקרי הוא דייג בצלילה חופשית
אבל
חובב בישול מושבע בעל מספר התמחויות בתחום האפיה קונדיטוריה
בשר דגים ועוד
אוהב לעשות דברים לבד בעיקר
דף הבית
הירשם ל-
רשומות (Atom)
ארכיון הבלוג
▼
2010
(10)
▼
דצמבר
(4)
חריימה טריפוליטאי אמיתי
ממרח זייתים (טפנד) -TAFANAD
דואט קלאמרי וניוקי
סרגוסים לוהטים ברוטב
◄
נובמבר
(5)
◄
יוני
(1)
◄
2009
(4)
◄
נובמבר
(1)
◄
ספטמבר
(1)
◄
אוגוסט
(2)
פרטים עלי
Eyal Arvatz
חובב ים מושבע על כל מה שקשור מבשל מגיל 12 מתמחה באפייה רטבים ובמאכלי ים,ידע נרחב במיחשוב ורשתות ידע נוסף בעבודה עם ברזל
הצג את הפרופיל המלא שלי