יום ראשון, 13 בספטמבר 2009

קבאב דגים מיוחד



קבאב דגים מיוחד

את כל הדגים פילטתי בזהירות
הוצאתי את החלקים מלאי הבשר וגם את החלקים הקטנים בין העצמות שהיו
אספתי מישקל סביר לקערה והשארתי למקרר לאיזה 20 דקות בתוך מסננת
שירדו הנוזלים
בינתיים קצצתי חופן גדול של כוסברה ושל פטרוזיליה
3 שיני שום
חצי פלפל חריף בחריפות בינונית
2 בצלים סגולים קצוצים
הוצאתי את נתחי הדגים וקצצתי בעזרת סכין גדול לחתיכות כמו להמבורגר
איכותי
לא ממש טחון דק !!אלא מעט גס יותר
מערבבים את כל מה שהכנתי עם מעט פלפל שחור מלח פפריקה אדומה
וכמובן צנוברים חובה !!
את כל העיסה הזאת מכסים בניילון ושומרים במקרר כחצי שעה עד שעה
ואז מכינים קציצות בצורת קבאב יצאו כ 20 קציצות
מכינים על מגש ומצפים עם מברשת בשמן זית על מנת למנוע הידבקותבזמן צליה
אפשר לעשות על האש או על מחבת פסים לוהט ( מה שאני עשיתי )
או אפילו לטגן קלות בשמן זית
עושים כמה דקות מכל צד


מכינים רוטב טחינה עם הרבה לימון ופטרוזיליה שתהייה מעט נוזלית יותר
או מכינים רוטב מיוגורט של עיזים עם שום ושמיר קצוץ


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה