skip to main
|
skip to sidebar
דפים
דף הבית
מי אני
רטבים מיוחדים לדגים
מהות הבישול הים תיכוני
לצד מנות הדגים
לחמים ומאפים
הדגים שאנו אוכלים
יום שני, 15 בנובמבר 2010
סושי וניגירי טרולוס
סושי וניגירי טרולוס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
ארכיון הבלוג
▼
2010
(10)
◄
דצמבר
(4)
▼
נובמבר
(5)
לחם איכרים עם קימל
רטבים לדגים
סושי וניגירי טרולוס
סביצ'ה טרולוס
סטייק טונה אלבקור על האש
◄
יוני
(1)
◄
2009
(4)
◄
נובמבר
(1)
◄
ספטמבר
(1)
◄
אוגוסט
(2)
פרטים עלי
Eyal Arvatz
חובב ים מושבע על כל מה שקשור מבשל מגיל 12 מתמחה באפייה רטבים ובמאכלי ים,ידע נרחב במיחשוב ורשתות ידע נוסף בעבודה עם ברזל
הצג את הפרופיל המלא שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה